Teambuilding

Am fost crescuta sa fiu mereu in competitie pentru locul "cel mai bun" si pentru atentie. Am invatat sa ma apreciez pe mine si sa nu mai am nevoie sa fiu in centrul atentiei. Am invatat sa aleg oamenii cu care lucrez in functie de ceea ce stiu sa faca si de atitudinea si abilitatile lor emotionale. Am invatat sa ma despart de oameni frumos atunci cand valorile si interesele noastre nu mai coincid.

Am facut greseli in timp ce am invatat. Si inca mai fac. Am suprapus pe acest proces al invatarii, abilitatile mele de training. Si astfel, am conceput impreuna cu Echipa Adventure Life programe de teambuilding pentru adulti.

Datorita implicarii si pasiunii mele pentru educatie, am extins programele la scoli. Da, organizam teambuildinguri pentru clase de elevi. Elevii invata "codurile si formulele" pentru incredere in sine, colaborare, managementul timpului, etc. Iar profesorii invata cum sa gestioneze si sa motiveze cu iubire clasele de elevi.

Cauta-ne. Suntem plini de viata, de entuziasm si bucurie. Asa va fi si echipa ta dupa 2 zile cu noi!"

Detalii: www.adventurelife.ro

Pentru mai multe detalii, viziteaza pagina
Adventure Life

 Vezi pagina 

Ultimele articole

Bullyingul incepe cu parintii si profesorii

S-a dat legea bullyingului. Saptamana viitoare se incepe lucru la elaborarea normelor de implementare a legii. Din punctul meu de vedere, nu avem cum sa oprim copiii din a face bullying unul asupra altuia decat daca ne oprim noi. Daca noi devenim agresorul agresorului, nimic nu se schimba.

Citeste mai mult

Stii intrebarea aia: Tu ce te faci cand esti mare?

Postarea asta o sa ajute si unii adulti, desi a fost gandita pentru adolescentii din lista mea. Stii intrebarea aia: Te-ai gandit la ce facultate/liceu mergi? Tu ce te faci cand o sa fii mare? Inca nu sti ce vrei sa faci in viata?

Citeste mai mult

Stresul inainte de BAC si de evaluarea nationala

Un elev care are examen (capacitate sau Bac) aude intre 41 si 146 de ori pe zi propozitia "ai examen" la care se adauga un ton care contine frica, alarma, amenintare. La aceasta propozitie se adauga, in functie de caz, profesor, parinte si urmatoarele:

Citeste mai mult

Cele mai puternice 3 tehnici in relatiile cu copilul

Cand insir calitatile, de multe ori, parintele spune: bine, bine, dar........... si aici incepe lista cu dorintele neimplinite ale parintelui (eu am alt cuvant pentru lista asta).

Citeste mai mult

De ce minte copilul

Una din intrebarile care mi se pun foarte des este: dar de ce minte? De ce minte copilul si spune ca nu el a facut? De ce minte elevul si spune ca si-a facut tema, dar "mi-a mancat-o pisica"?

Citeste mai mult

Ghemotocul de fata

In tabara, in una din zile, un ghemotoc de fata (cea din poza, dar in alta ipostaza) ma striga: "Sim, vreau sa-ti dau o imbratisare" si in timp ce ma imbratisa imi spune dulce "Te iubesc, Sim". Ii raspund: "Si eu te iubesc" La care, ghemotocul continua

Citeste mai mult