Prezentul document constituie termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.pasaportpentrusucces.ro

Site-ul este operat de Asociatia Adventure Life, cu sediul in Targu-Mures, str. Iosif Hodos, nr. 7, CIF 38472132, IBAN RO89 BTRL RONC RT04 1755 5701, deschis la Banca Transilvania, numit in continuare “Administrator”.

Utilizarea situ-ului constituie acordul tau de a respecta termenii si conditiile din acest document.

Adiministratorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui acord, in functie de necesitati, fara a notifica in prealabil persoanele care navigheaza pe site, numite in continuare “Utilizatori”, insa acestia pot consulta oricand prezenta pagina.


Continutul si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site reprezinta munca echipei Adventure Life. Astfel, continutul nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit sau transmis prin orice mijloace cu exceptia faptului ca doresti sa distribui informatia asa cum este pe site.


Pentru orice alte situatii, te rugam sa ne contactezi.

De asemenea, prin iti asumi responsabilitatea de a nu afecta sau a nu te implica in elementele de securitate ale sitului.


Pasii necesari pentru a face o inscriere/comanda:


1. Completeaza formularul de inscriere cu datele solicitate

2. Alege metoda de plata: card, transfer bancar

3. Imediat dupa selectarea metodei de plata a avansului, primesti factura pe email

4. Inainte cu doua saptamani de tabara, vei primi mai multe detalii pe email


Plata cu cardul


Platile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de catre http://mobilpay.ro/, partenerul Adventure Life în procesarea acestor plati. Platile se fac prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile privind cardul sunt prelucrate exclusiv de catre Mobil Pay, procesatorul de plati.


Plata prin transfer bancar


Se va face pe baza proformei primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.


Returnarea contravalorii taberei


Returnarea avansului/contravalorii achitat se face prin respectarea conditiilor de mai jos si trimitand un email la: tabere@pasaportpentrusucces.ro

1. Daca solicitarea de returnare este formulata cu cel putin 30 de zile înainte de data de desfasurare a programului, veti pprimi 90% din suma platita

2. Daca solicitarea de returnare este formulata cu cel putin 14 zile înainte de data de desfasurare a programului veti primi 50% din suma platita

3. Daca solicitarea de returnare este formulata cu cel putin 7 zile înainte de data de desfasurare a evenimentului avansul nu se returneaza. Daca ati achitat integral programul, veti primi diferenta dintre pretul programului si avans.


Limitarea raspunderii


Adventure Life nu raspunde sub nicio forma, în nicio masura si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a platilor cu cardul.

Adventure Life nu este responsabil pentru niciun fel de eroare si/sau frauda decurgand din, sau în legatura cu acest serviciu.

Totusi, Adventure Life va intreprinde toate masurile pentru a limita cat posibil riscul aparitiei unor astfel de erori.


Factura fiscala persoane juridice


Daca doriti sa vi se emita factura pentru firma, trimiteti o solicitare la: tabere@pasaportpentrusucces.ro.

Solicitarea trebuie sa contina: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).