Traininguri Inteligenta Emotionala

Mi-amintesc ca in scoala am repetat cu oroare: "Eu nu am sa fiu niciodata profesor". Si am ajuns sa predau profesorilor. Asa am invatat "niciodata sa nu spui niciodata".

Unul din mentorii mei, o profesoara care vorbea 13 limbi si lucra pentru ONU, mi-a spus: "Simona, tu ai darul de a fi profesor. Poti sa explici lucrurile in cuvinte simple." Reactia mea a fost spontana: "Eu nu am sa fiu profesor niciodata." Era un "program emotional" pe care l-am exersat mult.

Profa mea a avut dreptate. De-alungul anilor, in trainingurile, seminarile si conferintele la care am participat, am avut intrare la sufletul si inima oamenilor pentru ca explic clar mesajul pe care vreau sa-l transmit si pentru ca acesta are aplicabilitate in viata reala. Oamenii ma recomanda si ma plac pentru ca sunt autentica, vorbesc deschis si sincer, gasim solutii, nu am traininguri memorate sau "din carti".

Am conceput programe de dezvoltare a abilitatilor de inteligenta emotinala PRACTICE si usor de urmarit. Pentru fiecare abilitate exista o formula. De exemplu, formula increderii in sine este: 3 comportamente non-verbale, 4 settinguri mentale si 10 comportamente. 

Astfel, stii exact ce faci deja si ce mai ai de facut ca sa iti imbunatatesti increderea in sine.

Pasaport pentru Succes Business

Este un program de dezvoltare a abilitatilor de Inteligenta Emotionala in companii. Atelierele sunt interactive, cu sarcini concrete pe care participantii sa le exerseze pentru a dobandi o anumita abilitate. 

La sfarsitul programului participantii primesc, de la Ambasada Pasaport pentru Succes, un pasaport cu vizele abilitatilor pentru care au participat la program.


Pasaport pentru Succes Business Basic

Inteligenta Emotionala are 25 de abilitati care impacteaza performanta angajatilor, atat in viata personala cat si in viata profesionala. In cadrul programului Pasaport pentru Succes Basic, abordam cele mai de impact abilitati din cele 25: increderea in sine, controlul emotiilor, comunicarea cu cei din jur, perseverenta si managementul timpului si activitatilor. 


Pasaport pentru Succes Business Gold

Dupa dobandirea vizelor pentru Pasaport pentru Succes Basic, participantii pot alege care abilitati vor sa le dezvolte in continuare: automotivatie, lidership, public speaking, motivarea echipei, lucru in echipa, empatia, etc. 

Daca te intereseaza un training in compania ta, trimite-mi un email la: simona@simonaciff.ro si arunca o privire pe pagina https://pasaportpentrusucces.ro/companii 

Pentru mai multe detalii, viziteaza pagina Pasaport pentru Succes

Vezi pagina