Training Inteligenta Emotionala

Mi-amintesc ca in scoala am repetat cu oroare: "Eu nu am sa fiu niciodata profesor". Si am ajuns sa predau profesorilor. Asa am invatat "niciodata sa nu spui niciodata".

Unul din mentorii mei, o profesoara care vorbea 13 limbi si lucra pentru ONU, mi-a spus: "Simona, tu ai darul de a fi profesor. Poti sa explici lucrurile in cuvinte simple." Reactia mea a fost spontana: "Eu nu am sa fiu profesor niciodata." Era un "program emotional" pe care l-am exersat mult.

Profa mea a avut dreptate. De-alugul anilor, in trainingurile, seminarile si conferintele la care am participat, am avut intrare la sufletul si inima oamenilor pentru ca explic clar mesajul pe care vreau sa-l transmit si pentru ca acesta are aplicabilitate in viata reala. Oamenii ma recomanda si ma plac pentru ca sunt autentica, vorbesc deschis si sincer, gasim solutii, nu am traininguri memmorate sau "din carti".

Tin trainginuri, seminarii si ateliere de Inteligenta Emotionala cu focus pe dezvoltarea de "soft skills", parenting, relatii, educatie.

Exemple de tematica: Increderea in sine, Controlul Emotiilor, Inteligenta Emotionala, Relatiile interumane, Lucru in echipa, Lidership, Motivatia si automotivatia, Comunicarea, Managementul timpului, energiei si activitatilor

Daca te intereseaza un training in compania ta, trimite-mi un email la: simona@simonaciff.ro si arunca o privire pe pagina cu traininguri: www.adventurelife.ro

Pentru mai multe detalii, viziteaza pagina
Adventure Life

 Vezi pagina